ÀudioVídeo Actes de l'Ajuntament de Castellar del Vallès

L'Ajuntament de Castellar del Vallès s'apunta al PleDigital

Ens alegra poder comunicar que hem finalitzat la implantació de la solució del ÀudioVídeo Actes en aquest ens públic.  Una nova eina que impulsarà la transofrmació digital de l'Ajuntament!

Segueix llegint per a saber com és el seu PleDigital!


Un nou Ajuntament amb solució de ÀudioVídeo Actes

L'Ajuntament de Castellar del Vallès ha donat un gran pas cap a l'Administració electrònica amb el seu nou portal de ÀudioVídeo Actes.

Podeu veure el portal aquí: https://actes.castellarvalles.cat 

 

L'Ajuntament desitjava implantar aquesta solució 3 en 1 per a poder facilitar la gestió interna a l'hora de realitzar les sessions i la elaboració de les actes, millorar la distribució als representants polítics i també permetre que la ciutadania pugui disposar de les sessions i de les actes amb una major facilitat:

Gestió de l'Administració

El portal d'ÀudioVídeo Actes ha set creat per a que les Administracions Públiques puguin gestionar les seves sessions i les actes amb major eficiència i agilitat. L'Ajuntament de Castellar del Vallès ara podrà emmagatzemar tota la documentació de les sessions, realitzar les convocatòries, elaborar les actes i publicar tota la informació amb una sola eina.

L'ús d'aquesta solució suposarà un gran estalvi per a l'Ajuntament: Un gran estalvi de temps per a l'Administració i una optimització en la gestió, distribució i publicació de la informació. 

Portal dels representants públics

També es crea un portal específic per als membres col·legiats, de manera que es podrà distribuir tota la documentació i informació de les sessions automàticament i així podran fer un seguiment de les sessions més fàcilment.

Portal Públic

A més, un dels aspectes més importants és la gran facilitat que tindrà la ciutadania per a poder visualitzar les sessions del Ple i de la Junta de Govern local en un entorn web i amb disseny responsive per a que ho puguin veure des de qualsevol lloc, a qualsevol hora .

Qualsevol persona podrà entrar al portal de ÀudioVídeo Actes i podran visualitzar totes les sessions que s'hagin enregistrat, podran veure els documents públics (com per exemple les actes) i a més disposaran d'un índex del vídeo on podran veure ràpidament els punts o les intervencions que més els hi interessi.

També cal destacar que s'ha realitzat un gran treball per poder incorporar totes les actes de totes les sessions del Ple i de la Junta de Govern Local d'aquest any 2018.

Sense cap dubte, una gran noticia per a la transparència i l'accés a la informació pública de l'Ajuntament de Castellar del Vallès. 

Seguretat i compliment legal

A més, la solució de ÀudioVídeo Actes garanteix el compliment legal de les Lleis 39/2015 i 40/2015 per part de l'Ajuntament, i oferirà una garantia per a la ciutadania al poder comprovar la signatura i validesa de tots els documents i els vídeos. 

 

Podeu llegir la noticia en la web del propi Ajuntament: http://www.castellarvalles.cat/34154/noticia/8241/ 

 

Des de l'equip d'eCityclic, volem agrair a l'Ajuntament la seva confiança en nosaltres, felicitar-los per el seu esforç i desitjar que puguin seguir impulsant la seva transformació cap a una Administració Pública Digital! 

Publicado el 20 de Febrero 2018
Comparte en: